"U beslist en wij bieden."
Kar 0

Over Ons

Onze Missie

Om de klant te overwegen eerste in alles wat we doen. Of u nu één punt per zending of meerdere items nodig heeft, zijn we uitgerust om uw behoeften met de best in class customer service en persoonlijke touch die ons heeft gevestigd als aan de go-to-distributeur. U zult ook direct toegang tot onze voorraad van ruim 160.000 scherp geprijsde items die moeten toevoegen aan je boodschappenlijstje. U betaalt concurrerende prijzen voor al onze producten.

 

Wie Zijn We?

Wij zijn een particulier merchandise bedrijf het aanbieden van de grootste selectie van producten overal op het web. Wat begon als een persoon met een passie voor e-commerce heeft zich ontwikkeld tot een team van medewerkers fanatieke over technologie en toegewijd aan het brengen die opwinding aan onze klanten, terwijl het verstrekken van de beste shopping ervaring mogelijk te maken.

 

Waarom Winkelen Bij Ons?

Wij meten ons succes in persoonlijke relaties, niet transacties. Wij zijn trots op het aanbieden van niet alleen de grootste selectie van topkwaliteit producten van de beste merken, maar ook de beste klantenservice ervaring, de scheepvaart en terugkeerbeleid in de industrie. Onze klantenservice professionals zijn toegewijd aan uw tevredenheid en zien elke keer dat u met ons contact op te nemen als een kans om een ​​relatie op te bouwen. We zijn shoppers ook en toegewijd aan het leveren aan onze klanten de aard van de shopping ervaring die we zouden willen hebben. Als uw verwachtingen niet worden overschreden en als je niet naar uit te kijken om terug te komen, dan hebben we ons werk niet gedaan!

 

Snelle Verzending

We hebben niet het gevoel dat je moet gestraft worden met een hogere verzendkosten op basis van uw totale orderwaarde. Ongeacht hoeveel items die u aanschaft, kunt u genieten van een laag tarief voor de scheepvaart. Met trots bieden de snelle verzending van uw bestelling, evenals andere low cost, Verzending opties.

Vrachtvervoerders zijn FedEx Ground, Grond van UPS, USPS en DHL. Beste manier van de scheepvaart wordt bepaald met behulp van de laagste kosten optie eerste, tenzij de scheepvaart anders is aangegeven of besproken met uw Sales Representative vooraf. We doen ons best om uw kosten te minimaliseren maar moet een zending bestemming hebben unieke omstandigheden op basis van onze ervaringen uit het verleden zijn we van plan om vooraf te bespreken die met u voor de scheepvaart.

 

Endless Assortiment

Met meer dan 160.000 artikelen van verschillende fabrikanten, vindt u alles wat u nodig heeft, allemaal in één handig bedrijf. Wij voeren top kwaliteit merchandise van de beste fabrikanten in de wereld.

Uit alle ons hier bij Endless Supplies Corporation willen wij u bedanken voor een klant.

Dank u voor het verstrekken van ons de gelegenheid om uw bedrijf te verdienen.