"U beslist en wij bieden."
Kar 0

Retourneren en Terugbetalingen

Retourneren en Terugbetalingen

Onze hoogste prioriteit is om de best mogelijke service te bieden en als je niet houden van wat u besteld, we willen niet dat u te houden. Als u om welke reden u niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u het item (s) in de originele staat terug te keren voor een volledige terugbetaling of omruiling.

Elk product dat ons magazijn verlaat heeft een 30 dagen garantie van de scheepvaart datum tegen fabrikant defect.

Als uw punt is ontvangen gebroken open of stuur een email of bel ons onmiddellijk, zodat we u kunnen helpen met een claim.

Geen gestelde vragen terugkeerbeleid bevat twee vereisten (1) het item moet worden geretourneerd in nieuwe staat in de originele verpakking, en (2) contact met ons op voor een Return Authorization (RA #). Terug verzendkosten wordt berekend op een geval per geval.

Neem dan contact met ons op voor uw Return Authorization nummer, hetzij via e-mail of telefonisch op het volgende:

E-mail: returns@endlesssupplies.nl

Telefoon: +1 515-428-0009

 

Herbevoorradingskosten


Niet-defecte goederen terug naar Endless Supplies Corporation voor andere doeleinden dan een fout in het verschepen van een product reden zullen worden onderworpen aan een restocking fee van 20%.

Uitsluitingen


We zullen niet in staat zijn om een ​​Return Authorization nummer voor stopgezet of Special Bestelde producten uit te geven, tenzij ze defect zijn.